Aruhaz.info - Ingyenes webáruház készítés azonnal
» Termék kategóriák
» Bevásárlókosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
» www.irodatech.hu

 

Irodatechnikai eszközök, nyomtató kellékanyagok, számítástechnikai kiegészítők, perifériák, irodaszerek hatalmas választéka az ALFAVIS Kft-től

akár 24 órán belüli házhozszállítással !

www.irodatech.hu

» Gyorskeresés
Kifejezés:
» Hírlevél feliratkozás
Az alábbi mezők kitöltésével feliratkozhat hírlevelünkre!
Név:
E-mail:

  ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az Alfavis Kft. (5600 Békéscsaba, Lázár utca 20.; továbbiakban: Szolgáltató) és az elektronikus szolgáltatást igénybe vevő vásárló (a továbbiakban: Vásárló) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (továbbiakban: Felek)
Kizárólag cégeket, intézményeket szolgálunk ki! (Magánszemélyek kiszolgálására nincs lehetőség)

1. Magunkról
 1.1. A webkatalógusunkat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Vásárlóink minél egyszerűbben megtalálhassák, kiválaszthassák és megvásárolhassák a keresett terméket. A webkatalógus funkcióit igyekeztünk a felmerülő igényekhez igazítani, és ezen túlmenően próbáljuk megkönnyíteni, segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Vásárlóinknak a lehető legtöbb információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan.  
1.2. A webkatalógust az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (”Ektv.”) alapján szolgáltatóként társaságunk működteti. 
1.3. Társaságunk Ektv 4.§-ban előírt kötelező adatszolgáltatása a 2. menüpontban található.

2. Tájékoztató adatok 

Alfavis Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 • székhelye: 5600 Békéscsaba, Lázár utca 20.
 • a szolgáltatót nyilvántartásba bejegyző bíróság vagy más hatóság megnevezése :
  Békés Megyei Bíróság Cégbírósága
 • cégjegyzékszáma: 04-09-004717
 • adószáma: 11900629-2-04
 • pénzforgalmi száma: 11733003-29903225
 • képviselője: Kukola Mihály
 • elérhetőségek: telefon, fax: 66/440088
 • e-mail: info@alfavis.hu
 • 3. Vásárlóinkról 

3.1. A regisztrált vásárlónk különböző mértékű kedvezményre jogosult, melynek mértéke termékektől függően 2-10% árkedvezmény. Webkatalógusunkban megtalálható bármely áru vásárlója lehet bármely, szolgáltatásainkat igénybe vevő természetes személy, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkező szervezet.
3.2.  A regisztrációval vásárlónk tudomásul veszi a ”Vásárlási feltételekben” foglaltakat.
3.3. Ha vásárlónk elfelejti jelszavát, kérésére újra rendelkezésre bocsátjuk. A jelszó átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásából eredő károkért a jelszó tulajdonosát terheli felelősség. A hibás regisztrációs lapok elküldéséből keletkező károkért a szolgáltató nem vállal felelősséget.

4. Vásárlás, megrendelés folyamata

Mielőtt megrendelését elküldené, az üzletszabályzatban leírtakat szíveskedjen áttanulmányozni.

4.1. Megrendeléseiket írásban (fax, levél formátumban) vagy személyesen szaküzletünkben fogadjuk.
4.2. 
Webkatalóguson keresztül küldött megrendeléseik előrendelésnek számítanak. Megrendeléseket elektronikus úton e-mailben, aláírt, lebélyegzett formában, .jpg vagy .pdf formátumban fogadunk el. Minden esetben írásos megrendelés visszaigazolást küldünk, melynek a vásárló által történő elfogadása és írásos megerősítése után jön létre a szerződés.
 A megrendelés visszaigazolás tartalmazza a vállalkozás azonosításra alkalmas adatai mellet, a kiválasztott termék lényeges jellemzőit, az árát, annak járulékos terheit, esetleges szállítási illetve postaköltségét, továbbá a szállítás és teljesítés feltételeit, tájékoztatást tartalmaz a vállalkozás ajánlati kötöttségének idejéről, illetve a fizetési-, és egyéb szerződési-, feltételekről, továbbá az elállás jogáról. A felek között ily módon, magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, a Szolgáltató azt iktatja, és annak létrejöttét követő 3 (három) hónapig őrzi.  Megrendelőlap készítése: A megrendelési folyamat egyszerűsítése érdekében a program megrendelőlap generálására képes.A  webkatalógusba történő bejelentkezés után a megrendelőlapra helyezés után a megrendelőlap kinyomtatható. 

5. Jogi és e-környezet

5.1. Webkatalógusunkból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény Ektv. továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV.törvény szabályozza.

6. Árak

6.1. Webkatalógusunkban feltüntetett valamely szolgáltatásunk kizárólag akkor ingyenes, ha az külön feltüntetésre kerül, ellenkező esetben annak igénybe vételéért minden esetben az ott feltüntetett ellenértéket kell vásárlónknak megfizetni. Társaságunk szabadon élhet az árváltoztatás jogával. A közölt árak az ÁFA összegét tartalmazzák. Az árak minden esetben a Magyar Köztársaság törvényes fizetőeszközében kerülnek megállapításra. A közölt árak a házhozszállítás költségeit nem tartalmazzák.

6.2. Amennyiben a Szolgáltató minden gondossága ellenére hibás ár kerül a Webkatalógus felületére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor a Szolgáltató nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében az vásárló elállhat vásárlási szándékától.

7. Fizetési feltételek

7.1. Új partnereink esetében először készpénzzel történő fizetést alkalmazunk, majd az üzleti kapcsolat elmélyülésével kérésére lehetőség van átutalásra a megállapított hitelkeret összegéig. Amennyiben egy partnerünknek lejárt, kifizetetlen számlája van, annak kiegyenlítéséig csak készpénzes fizetésre szolgáljuk ki.

8. Házhozszállítás feltételei és díjai

8.1. A megrendelt árut  díjmentesen házhoz szállítjuk saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha a megrendelés nettó értéke eléri a nettó 500.000 ezer forint összeget.
Nettó 60.000Ft - 500.000 Ft  összegű megrendelés esetén a kiszállítás díja 5.000 Ft +ÁFA.
Nettó 30.000Ft - 60.000 Ft összegű megrendelés esetén a kiszállítás díja 4.000 Ft +ÁFA.
Nettó 30.000 Ft alatti értékű  megrendelés esetén a kiszállítás díja 3.000 Ft +ÁFA.

Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni. 
Egyedi esetekben ettől eltérő díjazás lehetséges.

8.2. A szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megteszünk. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudjuk teljesíteni, mert az áru mégsem áll rendelkezésre, haladéktalanul tájékoztatjuk vásárlónkat, és részére. Az esetlegesen már megfizetett összeget visszatérítjük.

8.3. A szállítási költség a megrendelőt terheli. Ennek összege a választott szállítási mód és a rendelés helyének függvényében változik. Erre vonatkozó információink a [9.1] menüpont alatt található.

8.4. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot, vagy a probléma megoldása érdekében hívják az ügyfélszolgálatot. Reklamációt az esetleges sérülésekről az átvétel után nem áll módunkban elfogadni!

9. Jótállás, Szavatosság, Garancia 

9.1. Az Alfavis Kft. kizárólag jó minőségű, hibátlan termékeket forgalmaz. Az egyes termékek forgalmazása mindenben megfelel a hatályos magyar jogi előírásoknak. Az általunk eladott termékekre biztosítjuk a vásárláskor hatályban lévő jogszabályokban előírt szavatosságot és jótállást. A garanciális igényt minden esetben az ügyfélszolgálatnál kell írásban bejelenteni. 

9.2. Az Alfavis Kft. által forgalmazott bizonyos tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállásáról a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet utasításai az irányadóak. A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli.

10. Árutájékoztató

10.1. A webkatalógusban minden forgalmazott áru képe és lényeges tulajdonságait feltüntető termékleírása, továbbá – ha van ilyen – az áru használatára vonatkozó speciális utasítás, illetve az áru használatával járó esetleges veszélyekről szóló tájékoztató megtalálható. Vásárlónk megrendelésének visszaigazolásával egyidejűleg írásbeli tájékoztatót is kap a Korm.r. által előírt 2.§-a szerinti kötelező tartalommal. Az írásbeli tájékoztató tartalmazza a vállalkozás azonosításra alkalmas adatai mellet, a kiválasztott termék lényeges jellemzőit, az árát, annak járulékos terheit, esetleges szállítási illetve postaköltségét, továbbá a szállítás és teljesítés feltételeit, tájékoztatást tartalmaz a vállalkozás ajánlati kötöttségének idejéről, illetve a fizetési-, és egyéb szerződési-, feltételekről, továbbá az elállás jogáról.

10.2. A forgalmazott termékek – ahol ezt a hatályos jogszabályok előírják – magyar nyelvű árutájékoztatóját és használati utasítását az áruhoz mellékeljük. Ha véletlenül nem kapná kézhez az áruval együtt a kötelező használati utasítást, azt azonnal – mielőtt az árut használatba veszi – jelezze ügyfélszolgálatunknál, pótoljuk.                                   

10.3. Amennyiben a webkatalógusban található bármely áru minőségével, alapvető tulajdonságával, használatával, használhatóságával kapcsolatban, a portálon közölteknél több információra van szüksége, kérjük, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

11. Ügyfélszolgálat

A Társaság a vevői igények kielégítésére ügyfélszolgálatot működtet, amelyet a vevők a következők szerint érhetnek el:

Ügyfélszolgálati iroda helye: 5600 Békéscsaba, Lázár utca 20.
Ügyfélszolgálat nyitva-tartása: hétköznap 9-16 óráig
Postacím: Alfavis Kft. 5600 Békéscsaba, Lázár utca 20.
Telefon: +36 (66) 440088
Telefax: +36 (66) 637700
Internet (webcím): www.alfavis.hu
E-mail: info@alfavis.hu

12. Vevő elállási joga

12.1. Amennyiben vásárlónk természetes személyként regisztrált, a szerződéstől számított 8 (nyolc) munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Az elállás joga attól a naptól kezdődően gyakorolható, amikor a vásárló az árut átvette. Az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségek a vásárlót terhelik. Az Alfavis Kft. az áru ellenértékét legkésőbb az elállást követő 30 (harminc) napon belül téríti vissza. Vásárlónk nem gyakorolhatja az elállási jogát: olyan áru értékesítése esetén, amely a vásárló személyéhez kötött, illetve amelyet a vásárló kifejezett utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza, hang-, kép- illetve számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetén, ha a csomagolást a vásárló már felbontotta.

13. A szerződésről

13.1. A szerződés megkötésének, illetve magának a szerződésnek a nyelve a magyar.

13.2. A szerződéskötéshez szükséges, egymásra épülő technikai lépéseket a rendszer automatikusan kínálja fel vásárlóinknak. A folyamatot a vásárló a megrendelés elküldéséig bármikor megszakíthatja. A megrendelés elküldését megelőzően vásárlóinknak lehetősége nyílik az általa bevitt adatokat ellenőrizni és az esetleges adatbeviteli hibákat javítani. Vásárlónk által elküldött megrendelés szerződéskötésre irányuló jognyilatkozatnak minősül. A szerződés akkor jön létre, amikor a megrendelés általunk történő visszaigazolása vásárló partnerünkhöz általa hozzáférhetően megérkezik, és melynek a vásárló által történő elfogadása és írásos megerősítése megtörténik.

13.3. A megrendelés és a visszaigazolás útján létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, amit az Alfavis Kft. iktat és archivál, az utóbb, 3 hónap időtartamon belül hozzáférhető.

13.4. A szerződő felek mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az esetleges vitás kérdéseiket tárgyalások útján rendezzék. Amennyiben tárgyalásos úton nem lehetséges a jogvita rendezésére, szerződő felek értékhatártól függően a Pesti Központi Kerületi Bíróság, illetve a Fővárosi Bíróság kizárólagos illetékességének vetik alá magukat.

14. Szerzői jogok, adatvédelem

Az ügyfelek adatainak kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései az irányadóak. A rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, azokat harmadik félnek nem adja ki. Társaságunk a webkatalógus üzemeltetőjeként az oldalak használata során, betartja a vonatkozó adatvédelmi törvények és rendelkezések előírásait.

Kezdőlap | Regisztráció | Megrendelőlap | Rendelési feltételek | Bemutatkozás | Elérhetőségek | Oldaltérkép
interaktivtablak.hu - A korszerű oktatás eszközei az ALFAVIS Kft-től - Aruhaz.info