Aruhaz.info - Ingyenes webáruház készítés azonnal
» Termék kategóriák
» Bevásárlókosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
» www.irodatech.hu

 

Irodatechnikai eszközök, nyomtató kellékanyagok, számítástechnikai kiegészítők, perifériák, irodaszerek hatalmas választéka az ALFAVIS Kft-től

akár 24 órán belüli házhozszállítással !

www.irodatech.hu

» Gyorskeresés
Kifejezés:
» Hírlevél feliratkozás
Az alábbi mezők kitöltésével feliratkozhat hírlevelünkre!
Név:
E-mail:

Mimio Teach - Mobil interaktív eszköz (Mobil interaktív eszköz):

Cikkszám: MT1001

1309f 

Mimio Teach - Hordozható interaktív eszköz (fehértábla digitalizáló). Interaktív oktatást tesz lehetővé a hagyományos fehértáblákon is.

A MimioTeach tartozékai:
- Mimiostudio szoftver
- MimioTeach interaktív eszköz
- MimioTeach Stylus toll
- MimioHub vezeték nélküli vevőegység
- USB mikro-B kábel (5 m)
- 5 V 500 mA USB tápegység
- Mágneses rögzítőelem 

További információk a termékről:

Mit szólna, ha nem kellene interaktív fehértáblát vásárolnia ahhoz, hogy interaktív táblája legyen?

Újgenerációs hordozható eszköz, mely mindenben megfelel a XXI. századi elvárásoknak. Nincs szükség drága és nehezen használható eszközök megvásárlására, meglévő fehértábláját egyszerűen interaktív táblává alakíthatja át.

A rendszer egyedi alternatívát jelent a szokványos interaktív fehértáblákkal szemben, melyek költségesek, telepítésük és használatuk pedig bonyolult. A MimioTeach technológia megfizethető, felhasználóbarát, és működik a már meglévő tantermi felszereléssel is

MimioTeach előnyei

 • A MimioTeach eszközzel a projektor által kivetített előadást, képet, szöveget a táblán kiegészíthetjük, belejavíthatunk, lényegi elemeket emelhetünk ki
 • A prezentáció teljes anyaga a kiegészítésekkel, megjegyzésekkel együtt elmenthető, újrafelhasználható (.html, bmp, gif, .jpg, png, .tif, .emf, .wmf (Mac) .pdf, és .avi fájlformátumokban)
 • Az eszközzel minden számítógépünkre telepített szoftveralkalmazást megjeleníthetünk és a tábláról vezérelhetünk (Internet, Word, Excel, Power Point, stb.)
 • A táblán történő teljes előadás .avi video formátumban menet közben rögzíthető és elmenthető
 • Segítségével maximum 240×120 cm-es felületet tehetünk interaktívvá
 • Csatlakoztatás: MimioHub wireless vezeték nélküli kapcsolat
 • Saját tápegységgel rendelkezik, melyet USB csatlakozáson keresztül tölthetünk
 • 2+3 év gyártói garancia (regisztráció szükséges)

Kis méret és hordozhatóság

Mindennapi használathoz egyszerűen helyezze a MimioTeach eszközt bármely hagyományos fehértáblára, ahová mágnesesen rögzül. Majd csatlakoztassa a MimioHub vevőegységet számítógépe USB portjába. Csatlakoztassa számítógépét egy normál projektorhoz és számítógépe képernyőjének tartalma megjelenik a fehértáblán. A MimioTeach eszköz és a MimioHub vevőegység vezeték nélkül kommunikál egymással a tanterem bármely részéből. A MimioTeach Stylus tollal számítógépéhez közvetlenül a fehértábláról is hozzáférhet, vagy akár az interneten is böngészhet a tanóra keretében. A MimioStudio szoftver egyszerű és nagyszerű funkcióival minden eszköz rendelkezésére áll az interaktív tanórák megtartásához.

Tananyagkészítő szoftver

Könnyen és gyorsan hozhat létre tanórákat. A MimioStudio szoftver felhasználásra kész tananyagok és feladatok teljes tárházát kínálja minden tantárgyhoz és minden korcsoporthoz. Könnyen beilleszthet érdekes tartalmakat, pl. animációkat, videókat, hanganyagokat, grafikákat, flash fájlokat, és sok minden mást. A MimioStudio eszköztár és menü egyszerűen és könnyen használható. Megszokott funkciókkal - pl. egérrel való áthúzással - gyorsan letölthet internetes fájlokat, képeket és videókat. Az ilyen fájlokat elmentheti új tanórához, vagy beépítheti őket meglévő tananyagokba. A MimioStudio szoftver kompatibilis a Microsoft PowerPoint és Adobe Acrobat programokkal, valamint számos más népszerű szoftveres alkalmazással. Felhasználhat más interaktív technológiákkal készült óravázlatokat is. [BECTA Interactive Whiteboard (.iwb), Blackboard 6.0-7.0 Files (.zip), Promethean Flipchart Files (.flipchart), SMART Notebook Files (.notebook)]

Csatlakoztatás

Az áramellátás háromféle módon oldható meg, rugalmasságot és kényelmet biztosítva. Az első lehetőség, hogy az USB-kábelt egyszerűen a számítógéphez csatlakoztatja az áramellátáshoz. A második lehetőség, hogy a MimioTeach eszközt konnektorhoz csatlakoztatja egy USB-kábel és egy adapter segítségével. A harmadik lehetőség szerint a MimioTeach eszközt elemekkel is működtetheti, ha az első két opció nem áll rendelkezésre, vagy kényelmetlen. Az utóbbi két esetben a MimioTeach eszköz a MimioHub vevőegységgel vezeték nélkül kommunikálva végzi az adatátvitelt a tanterem bármely pontjáról.

Stylus toll

A MimioTeach Stylus tollal közvetlenül a fehértáblán kattinthat, írhat és rajzolhat. A tanár és a diákok egyaránt élvezik a kézreeső Stylus toll használatát. Kényelmesen illeszkedik, kézre álló, strapabíró kialakításának köszönhetően hosszú éveken át szolgálja az interaktív oktatást. A Stylus toll mágnesesen illeszthető a MimioTeach eszközhöz, ahol automatikusan újra is töltődik.

A MimioTeach rendszerrel könnyen megteheti az alábbiakat:

 • Bármely hagyományos fehértáblát interaktív táblává alakíthat át.
 • Elősegítheti az aktív részvételt a fehértáblánál.
 • A Mimio Galériában felhasználásra kész oktatási tartalmakat kereshet.
 • A tanórákat hanganyagokkal, videókkal és flash animációkkal színesítheti.
 • Videófelvételeket készíthet, melyeket bármikor újra felhasználhat.
 • Hangfelvételeket készíthet számítógépe mikrofonjával.
 • Meglévő tananyagokat importálhat Microsoft PowerPoint és Adobe Acrobat programokból.

Kezdőlap | Regisztráció | Megrendelőlap | Rendelési feltételek | Bemutatkozás | Elérhetőségek | Oldaltérkép
interaktivtablak.hu - A korszerű oktatás eszközei az ALFAVIS Kft-től - Aruhaz.info